AJAXOVI NAVIJAČI RASPLAKALI RODITELJE BOLESNOG IGRAČA I SVIJET Tisuće mu navijaju pred kućom

Foto: Twitter

ABDELHAK NOURI (20) bio je veliki talent Ajaxa koji je ove sezone trebao postati prvotimac. Nažalost, to se nikada neće dogoditi.

Jer se Appie, kako ga svi zovu, prije tjedan dana srušio na teren tijekom pripremne utakmice s Werderom u Austriji, nakon čega je helikopterom prebačen u bolnicu u Innsbrucku.
 
Kolabrirao je zbog srčane aritmije, a pregledima je utvrđeno da je pretrpio ozbiljnu i trajnu ozljedu mozga. Zbog nedostatka kisika, ključni organ mu je nepovratno ozlijeđen i nikad se neće oporaviti, a kamoli igrati vrhunski nogomet za koji je bio predodređen nakon što je prošle sezone debitirao za prvu momčad.
Navijači Ajaxa odmah su se stavili na raspolaganje obitelji Nouri i rekli da će skupljati pomoć za Apieja.
 
Ali njegove tužne roditelje dodatno su iznenadili kada se "more" njih pojavilo ispred zgrade u amsterdamskoj četvrti Geuzenveld u kojoj Nourijevi žive, i to upravo kada su se majka i otac vraćali iz bolnice.
Dirnuti Appievi roditelji rasplakali su se, zahvaljivali navijačima Ajaxa, grlili ih i ljubili, a otac se podigao iz automobila koji se jedva probio kroz gužvu i pokušao im se obratiti, ali su ga preplavile emocije dok je mnoštovo oko njega palilo baklje i skandiralo ime njegovog sina. 

Pročitajte više