Ako Zadar Periću ne isplati sve dugove u deset dana, on ide u Albu

PONAJBOLJI ovogodišnji igrač Zadra, Hrvoje Perić, mogao bi već za deset dana napustiti svoj klub. Nakon što su Zadrani u jučerašnjem odlučujućem dvoboju finala Prvenstva Hrvatske poraženi od Cibone, odmah su počele špekulacije o budućnosti igračkog kadra. Promptno je procurila informacija kako je njemačka Alba zainteresirana za Perićeve usluge iako njega za sadašnji klub veže ugovor na još godinu dana.

U razgovoru za ZadarSport menadžer Hrvoja Perića Duško Mišković potvrdio je kako za njegovog igrača postoje brojne inozemne ponude, a ukoliko Uprava u sljedećih desetak dana Periću ne isplati sve dugove, on će napustiti klub.

"Kao što i sami znate, o imenima klubova koji su zainteresirani za Hrvoja Perića ne možemo pričati. No, istina je kako za Hrvoja Perića postoje brojne inozemne ponude. Rekao bih čak i da postoje konkretne ponude, no pričekat ćemo još desetak dana Upravu KK Zadar da podmiri sve dugove prema Periću. Ukoliko unutar deset dana Hrvoju Periću ne budu podmireni svi dugovi, on će svoju sreću potražiti negdje drugdje. Kao što sam već kazao, konkretne ponude postoje. Sada je sve na Upravi Zadra", priprijetio je Mišković.

S obzirom na teško financijsko stanje u klubu, teško je očekivati da bi Zadar zaista i mogao podmiriti sve dugove na vrijeme.

Pročitajte više