AMERIKANCIMA NIŠTA NIJE JASNO Bojan mora objašnjavati je li mu srpski Bogdanović rođak

Screenshot (Youtube)

"ŠTO JE OVO?" pitali su se mnogi Amerikanci dok su gledali prvi okršaj dvojice Bogdanovića u NBA ligi. Uspješniji je bio onaj hrvatski, Bojan.
 
BOGDANOVIĆ vs. BOGDANOVIĆ Hrvatski izdominirao nad srpskim, najskupljim rookiejem u povijesti
 
Hrvatski reprezentativac je u pobjedi Indiane protiv Sacramenta (101:83) postigao 17 poena dok je njegov srpski prezimenjak Bogdan za poraženu momčad postigao deset poena manje.
 
Njihov okršaj zbunio je većinu američkih ljubitelja košarke, a još više ih je zbunilo kada su saznali da Bojan i Bogdan nisu u srodstvu.
 
"Bogdanović postiže tricu, a s druge strane udarac uzvraća Bogdanović", rekao je komentator utakmice i dodatno zbunio Amerikance koji su s velikom pažnjom pratili ovaj duel.
 
Tako je Bojan morao Amerikancima objasniti da ne postoji nikakva rodbinska veza između njega i najskupljeg rookieja u povijesti NBA lige.
 
"Ne, ne postoji nikakva poveznica između nas dvoje po pitanju obitelji. Već su me to pitali svi u svlačionici, zajedno s trenerskim timom", rekao je 28-godišnji hrvatski reprezentativac.
 

 
Bojan je i nahvalio tri godine mlađeg srpskog košarkaša.
 
"Igrali smo dosta utakmica jedan protiv drugog u Europi, kako u klubovima, tako i u reprezentaciji. On je sjajan igrač, jedan od najboljih europskih košarkaša prošle godine i drago mi je da je došao u NBA ligu."
 
Njihov okršaj zabavljao je i komentatore na društvenim mrežama...

Pročitajte više