Anarhija u Hajduku: Anas udaljen i kažnjen s 40 tisuća kuna jer je po tartanu Poljuda vozao golf!

"ZBOG neadekvatnog odnosa prema obvezama, treninzima a posebno zbog ponašanja uoči utakmice protiv Zadra, Anas Sharbini nije među putnicima za Stanove, te će ostati u Splitu i nastaviti s redovnim radom." stoji na službenim stranicama Hajduka.

Iza šturog priopćenja krije se najnoviji gaf jednog od najprecijenjenijih i najpreplaćenijih igrača koji su posljednjih 20-ak godina došli u Hajduk, a koji je zauzvrat ponudio malo umijeća i puno bezvoljnosti i najblaže rečeno, nekorektnog ponašanja.

Najnoviji biser Sharbini je prosuo jutros: Posudio je auto suigrača Danijela Subašića i njime se provozao po atletskoj stazi Poljuda i to upravo dok je trener Vučević na presici vijećao koju najbolju situaciju pronaći za osjetljivog i na mjesto u momčadi preplaćenog Anasa, kojeg se već godinu i pol čeka da proigra i u kontinuitetu pokaže svoj nedvojbeni talent.

Vučević je nakon spuštanja na teren imao što vidjeti i odmah je Sharbinija mlađeg udaljio iz momčadi i poslao na razgovor kod sportskog direktora Ivice Kalinića. "Po skraćenom postupku, na prijavu sportskog direktora, predsjednik Uprave Josip Grbić odmah je Anasu izrekao novčanu kaznu u iznosu od 40 tisuća kuna" izvjestili su iz Hajduka

"Svjestan sam da sam pogriješio, ispričat ću se i svojim ponašanjem pokazati da mi je mjesto u momčadi" komentirao je odluku kluba Anas Sharbini.

Kaznu mu neće biti problem platiti, jer koliko god zvučala drakonski prosječnom navijaču, Sharbiniju je to sitnica - u Hajduku ima oko 350 tisuća eura godišnje.

Pročitajte više