Ancelotti odgovorio novinaru: Dajem vam priliku da pitate nešto drugo

Foto: EPA

REAL MADRID i Napoli u srijedu u 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju utakmicu petoga kola skupine C Lige prvaka. Real Madrid će osigurati prvo mjesto skupine ako osvoji barem bod. Talijanski prvak bi sigurno završio barem drugi ako savlada Real ili ako odigra neriješeno, a Braga ne pobijedi Union Berlin. Trener madridskog kluba Carlo Ancelotti najavio je susret na konferenciji za medije.

Među ostalim, novinari su ga pitali želi li se osvetiti Napoliju. Podsjetimo, Ancelotti je 2018. i 2019. bio trener napuljskog kluba. Dobio je otkaz svega nekoliko sati nakon što je osigurao plasman u nokaut-fazu Lige prvaka, i to tako što je slavljem nad Genkom prekinuo niz od devet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima. "Bilo mi je jako lijepo u Napoliju. Ne želim se osvetiti", odgovorio je Talijan.

"Real je najveći klub na svijetu"

S obzirom na to da mu ugovor s Realom istječe na kraju sezone, a upitno je hoće li ga produljiti, pitali su ga želi li ostati u madridskom klubu. "Ne razmišljam o tome. Dajem vam priliku da postavite drugo pitanje", rekao je Ancelotti na novinarsko pitanje.

Ancelotti je tijekom bogate trenerske karijere vodio Reggianu, Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real, Bayern, Napoli i Everton. Na konferenciji za medije pitali su ga koja mu je najdraža ekipa koju je vodio.

"Jako volim Milan. Svih se ekipa dobro sjećam. Ne želim pokazati nepoštovanje, ali osjećam nešto posebno prema Milanu i Realu, jednostavno zato što je Real najveći klub na svijetu", poručio je Ancelotti.

Pročitajte više