Ancelotti poslao poruku svojim kolegama: Pogledajte nas sad!

Foto: EPA

REAL MADRID je u ludoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo lijepim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo golovima Joselua u 88. i 91. minuti. On je u igru ušao u 81. minuti.

Realov trener Carlo Ancelotti nakon velike pobjede govorio je na temu žalbi ostalih trenera. Talijanski stručnjak poslao je jasnu poruku: "Mi smo imali puno, puno problema ove sezone. Nisu tu samo teške ozljede Courtoisa, Militaoa i Alabe... Gubili smo Viniciusa na dva mjeseca, Camavingu također i Tchouaménija. Ali nikada se nismo žalili, nikada. Pogledajte nas sada!"

Ancelotti smatra da njegove kolege često kukaju zbog ozljeda svojih igrača, ali i sudačkih previda. Real Madrid je nadomak osvajanja španjolskog prvenstva, a gotovo cijelu sezonu igra bez ključnih prvotimaca poput vratara Thibauta Courtoisa te braniča Davida Alabe i Edera Militaa, koji se nedavno vratio nakon teške ozljede križnih ligamenata.

Pročitajte više