euro 2020

ANKETA Tko osvaja Euro? Evo što kažu kladionice

Foto: EPA-EFE

GOL Viktora Claessona u sudačkoj nadoknadi utakmice Švedske i Poljske za 3:2 znatno je otežao put Hrvatskoj u nokaut-fazi Europskog prvenstva.

Da je ostalo 2:2, Hrvatska bi u osmini finala igrala protiv Švedske, a ovako je čeka razigrana Španjolska. Momčad Luisa Enriquea je nakon dvije slabije predstave u skupini jučer razbila Slovačku 5:0 i pokazala se kao izuzetno neugodna momčad.

 

To znaju i kladionice koje na pobjedu Hrvatske daju koeficijent čak 5.00, na neodlučeni rezultat je 3.40, a na pobjedu Španjolske samo 1.80.

Prođe li Španjolsku, Hrvatska bi u četvrtfinalu išla na pobjednika susreta Francuska - Švicarska, a onda bi je čekali Belgija, Portugal, Italija ili Austrija.

Zbog jako teškog ždrijeba, a i nešto slabije forme, Hrvatska je veliki autsajder do kraja natjecanja. Prvi favorit je Francuska i na njezinu titulu koeficijent je 5.0. Druga je Italija na čiju konačnu pobjedu je koeficijent 7.0, a slijede Engleska (7.50), Njemačka (8.0), Španjolska (8.5) i Belgija (9.0).

Hrvatska predvodi reprezentacije kojima se ne daje previše izgleda. Na Dalićevu momčad koeficijent je ogromnih 50, a iza nje su Švedska (70), Češka (80), Wales (80), Švicarska (100) i Ukrajina (100). Najveći autsajder je Austrija na čiju titulu je koeficijent 150.

Pročitajte više