ANKETA Treba li Dalić izbaciti Livaju iz reprezentacije?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

GLAVNA vijest nakon finala Kupa između Hajduka i Šibenika je Marko Livaja. Najbolji igrač Bijelih je poveo navijanje uvredljivom pjesmom koja sadrži elemente nasilja, čime je uvrijedio navijače Šibenika. Uskoro su za Livaju stigle loše vijesti jer je HNS protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

"Nakon završetka utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigranog u Rijeci, u kojem je Hajduk svladao Šibenik s 2:0, pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja", piše HNS.

Treba li reagirati i Zlatko Dalić?

U Indexovoj anketi većina čitatelja slaže se da je Livaja napravio prekršaj koji zahtijeva neku vrstu kazne. Čak 45% čitatelja od 5300 (u trenutku objave ovog članka) smatra da bi Livaja trebao biti izbačen iz reprezentacije.

Podsjetimo, ovo mu nije prvi eksces. Već je jednom slavio pobjedu nad Dinamom tako da je uz Danijela Subašića u jednoj diskoteci pjevao "mrzim Dinamo, srpsko ime to". Livaja je na popisu igrača za završnicu Lige nacija krajem lipnja.

Pročitajte više