As: Modrić je opet napravio isto i sve oduševio. Real ima plan kako mu zahvaliti

Foto: Profimedia

REAL MADRID od 21 sat igra protiv Valencije u 17. kolu La Lige. Aktualni španjolski prvak trenutno zaostaje osam bodova za Barcelonom i večeras ima priliku smanjiti zaostatak. U prvih 11 Carla Ancelottija trebao bi se naći i Luka Modrić, kojeg je Talijan u posljednje vrijeme odmarao. Modrić i dalje osjeća umor nakon Svjetskog prvenstva, no Ancelotti tvrdi da to polako odlazi u prošlost.

"Modrić će nam puno dati u nastavku sezone i uskoro će umor od Svjetskog prvenstva biti zaboravljen", rekao je Realov trener. Španjolski mediji, pak, bave se Modrićevim ostankom u Madridu. Naime, poznato je da Modrića žele u Saudijskoj Arabiji i MLS-u i As piše da je hrvatski kapetan još jednom odbio te ponude. 

"O tome ne želi ni pregovarati. Njegova želja je ostati još godinu dana u Madridu, ne namjerava pregovarati ni s kim. Real Madrid mu je jako zahvalan na profesionalizmu i besprijekornom ponašanju i ako je to njegova želja, bez problema će mu produljiti ugovor za još jednu sezonu", dodaju Španjolci.

Pročitajte više