BOKS

Babić odbio protivnika: "Takvi su za kockastoglavog idiota, ja želim prave borbe"

Foto: Guliver Image/Getty Images; Index; Hina

ALENU BABIĆU, jednom od najboljih hrvatskih boksača, prije samo dva dana propao je meč karijere.

Podsjećamo, trebao je nastupiti 30. listopada u Londonu protiv bivšeg svjetskog teškaškog prvaka Lucasa Brownea (42).

"Gledajte, ne zna se sad hoće li biti taj protivnik. Neka su druga saznanja došla pa se sad preispituje njegovo mjesto u tom meču. To vam je mala ekskluziva, najvjerojatnije tražimo drugog protivnika", rekao je Babić.

Na svojem Instagram profilu interes je izrazio Derek Chisora, poznati boksač koji drži 13. mjesto na ljestvici teškaša po WBC-u. Ipak, Chisora je Babiću "ponudio" svojeg sparing-partnera, Georgea Foxa. Radi se o 29-godišnjem Britancu koji ima četiri pobjede iz isto toliko profesionalnih mečeva.

Ipak, babić je bez puno razmišljanja putem svojeg Instagrama odbio ponudu. "S punim poštovanjem prema šampionu Dereku Chisori, taj tvoj borac mora popiti puno mlijeka i postavi veći i bolji. Čovječe, on je 379. na ljestvici. To bi bio masakr", napisao je Babić.

Nakon toga nije odolio te je još jednom prozvao Filipa Hrgovića. "Svi vi koji ste ispod 300. mjesta na listi, kontaktirajte kockastoglavog idiota. On će vam dobro platiti. Samo se javite timu 'Animal' i potvrdite datum. Ja želim pravu borbu", napisao je Babić.

Pročitajte više