SAVEZ POTVRDIO Balić i Babić pred otkazom!

Foto: Hina
 

IZBORNIK Željko Babić je nakon šokantnog poraza od Slovenije (30:31) u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu ostao zagonetan na pitanje o svojoj budućnosti na klupi Hrvatske.

"Moram razgovarati sa suprugom", rekao je u izravnom prijenosu iz Pariza dok ni sam još nije znao što se dogodilo njegovoj momčadi koja je izgubila dobivenu utakmicu.

Ubrzo je stiglo priopćenje iz rukometnog saveza u kojem predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac najavljuje moguću smjenu izbornika, ali i stručnog koordinatora Ivana Balića te stručnog stožera u kojem sjedi i bivši reprezentativac Petar Metličić.

Nakon razgovora s članovima Upravnog odbora HRS-a Grahovac je sazvao Sjednicu UO-a za utorak, 31. siječnja 2017., s početkom u 14 sati.

"Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak, 31. siječnja, s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije", rekao je predsjednik Grahovac.

Pročitajte više