NBA

Bacio se za loptom i nestao iza zapisničkog stola. Zaradio je potres mozga

Foto: screenshot Twitter

GOLDEN STATE WARRIORSI sinoć su izgubili od Boston Celtica 119:114 unatoč još jednoj veličanstvenoj predstavi i novim rekordima Stephena Curryja, koji je u 47 koševa ugradio čak 11 trica.

Jednu od njih 11 zabio je nakon velike požrtvovnosti suigrača Juana Toscano-Andersona, koji ju je u zadnji čas spasio bacivši se izvan terena. Dok je fokus gledatelja bio na Curryju i lopti, Anderson se nije uspio zaustaviti, nego je pao preko zapisničkog stola i nestao iz vidokruga.

VIDEO: Arena Sport

Igra je nastavljena, Curry je zabio tricu, ali kako se Anderson nije pojavljivao, svi su pohitali vidjeti što je s njim. U padu je udario glavom i kasnije mu je dijagnosticiran potres mozga. Ručnikom je zaustavio krvarenje, ali naposljetku su ga morali šivati.

VIDEO: Arena Sport

"Kakav borac! To je tip kakvog želiš u svojoj momčadi", prokomentirao je trener Steve Kerr potez svojeg igrača, koji će se utakmicama vratiti kad više ne bude posljedica ovog udarca.

J. T. A. se malo kasnije obratio navijačima putem Twittera: "Odlično sam, hvala na lijepim željama. Kad bih morao ovo ponoviti, učinio bih to deset od deset puta", napisao je i pokazao zašto je miljenik fanova Warriorsa.

Pročitajte više