Balaban: Imam ponude iz Italije, Francuske, Njemačke, Rusije i Hrvatske

SADA već bivši igrač engleskog Premierligaša Aston Ville, hrvatski napadač Boško Balaban u razgovoru za birminghamski portal izjavio je kako već ima ponude za slijedeći angažman, i to iz Italije, Francuske, Njemačke, Rusije i Hrvatske.

Na birminghamskom portalu icbirmingham.icnetwork.co.uk objavljen je intervju s Balabanom povodom njegova odlaska iz Aston Ville, a u njemu je Boško svoj odlazak iz Ville opisao kao "tužan" te odbacio bilo kakvu vlastitu krivnju za neigranje u klubu.

"Ne znam zašto me kritiziraju budući da uopće nisam igrao, kako me mogu kritizirati?" - upitao se Balaban, pa dodao: "Jedina stvar zbog koje me netko može kritizirati su treninzi".

Balaban je dodao kako žali što je njegov veliki transfer u Villu, koji je u ovih par godina od njega napravio milijunaša, nije uspio.

"Tužna je to priča, naravno da sam tužan što odlazim. Došao sam ovdje igrati nogomet, ali ovo je bilo najbolje rješenje za mene i za klub" - izjavio je Balaban.

"Pokušavam što prije zaboraviti ovo iskustvo i okrenuti se budućnosti" - kazao je Balaban, pa dodao: "Ne želim se više baviti prošlošću i lošim iskustvima. Moja obitelj i svi ostali zadovoljni su ishodom cijele situacije."

Kako pišu novinari birminghamskom portala, Balaban se od nacionalne zvijezde (njegovim pogocima Hrvatska se plasirala na SP 2002) polako pretvorio u predmet ismijavanja.

No, Balaban tvrdi kako već ima ponude za slijedeći angažman.

"Klubovi iz Italije, Francuske, Njemačke, Rusije i Hrvatske pokazali su interes za mene, tako da ću tek vidjeti što mi donosi budućnost." - zaključio je hrvatski nogometaš.

Pročitajte više