LIGE PETICE

Bale progovorio o zvižducima s tribina: Sad samo slegnem ramenima

Foto: EPA

GARETH BALE dao je opširan intervju za BT sport u kojem je komentirao dolazak Josea Mourinha na klupu Tottenhama. Osim toga, Velšanin se osvrnuo na kritike koje redovito dobiva od navijača i na zvižduke kojima ga navijači Reala časte s tribina. 

"Mislim da sam prvi put bio u šoku. Nisam znao kako se nositi sa zvižducima. Kako sam odrastao, zvižduci su se ponavljali, a ja sam se naučio nositi s njima", rekao je Bale za BT Sport pa dodao:

"Sada samo slegnem ramenima. Santiago Bernabeu je najbolje mjesto na kojem vam navijači mogu zviždati. Moram nastaviti raditi koliko god mogu i dokazati navijačima koliko mogu. Onda će zvižduci prestati, a ja ću normalno nastaviti s karijerom."

Zadovoljan je dolaskom Mourinha u Tottenham

Jose Mourinho je u Tottenhamu zamijenio Mauricija Pochettina nakon što je Argentinac svoj pet godina dug mandat završio otkazom. 

"Imati Josea Mourinha na klupi znači svijetu poslati poruku. On je pobjednik, a Tottenham želi osvajati trofeje, ne vidim bolju kombinaciju trenera i kluba, nadam se da će osvojiti puno trofeja", rekao je Bale. 

Balea se ovog ljeta povezivalo s povratkom u Tottenham, ali do transfera nikad nije došlo. Možda će ove riječi upućene klubu i Mourinhu pomoći da u budućnosti dođe do dogovora. 

Pročitajte više