TRANSFERI

Barcelona umjesto Messija dovodi zvijezdu koja želi veći ugovor

Foto: Getty Images/Gulilver Image

BARCELONA se nalazi u velikoj krizi. Nakon što ju je Bayern razbio s 8:2 i izbacio iz Lige prvaka, promijenila je trenera, a prema najavama, u ovom prijelaznom roku trebala bi zamijeniti i veći dio svlačionice. 

Najveći udarac bi svakako bio odlazak Lionela Messija koji navodno više nema strpljenja za Barceloninu upravu. Ljut je što su u javnost procurili detalji njegovog razgovora s novim trenerom Koemanom i traži nove izazove. Kao moguće destinacije spominju se Inter, Manchester City i PSG.

Talijanski Tuttosport navodi kako Barcelona ima spremno rješenje ako Messi zaista ode. U tom slučaju će uložiti sredstva da dovedu njegovog suigrača iz reprezentacije i Juventusovu zvijezdu Paula Dybalu. 

Juventus je također mijenjao trenera, a Dybala je navodno nezadovoljan ugovorom koji istječe za dvije godine. Dybala je "tek" četvrti najbolje plaćeni igrač Juventusa, iza Cristiana Ronalda, Matthijsa de Ligta i Gonzala Higuaina. Procjenjuje se kako bi Juventus mogao pristati na Barceloninu ponudu samo ako ona bude iznosila više od 100 milijuna eura.

Zanimljivo, upravo je Dybala u prošlosti govorio kako mu je teško igrati uz Messija u reprezentaciju jer loptu traže u sličnim zonama i imaju iste navike u igri. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji trener Sampaoli držao je Dybalu zbog toga na klupi, što mu je nakon ispadanja zamjerio veliki dio argentinske javnosti.

Pročitajte više