Barry kod Cro Copa već prvi dan sa šljivom na oku

PAT BARRY je prije nekoliko dana stigao u Zagreb gdje pomaže Mirku “Cro Copu” Filipoviću da se spremi za svoj skorašnji dvoboj protiv Royja Nelsona na UFC-u 137.

Dva donedavno suparnika u kavezu, udružila su snage za ovu prigodu što su, uostalom, i najavili odmah nakon međusobnog dvoboja. Tada je Barry izjavio da će u budućnosti vjerojatno doći na pripreme kod svog idola, a istu je informaciju potvrdio i Filipović.

Praktički odmah nakon svog dvoboja protiv Stefana Struvea od prije dva tjedna, Barry se uputio prema hrvatskoj metropoli gdje posljednja dva dana trenira u Cro Copovoj dvorani u Gajnicama. O svom se dolasku pohvalio preko službenog Twittera.

“Iz Houstona u Philadelphiju, pa iz Buxellesa u Zegrab”, napisao je Barry preimenovavši Zagreb u Zegrab, no to ćemo američkom borcu, naravno, oprostiti.

Da se u Cro Cop teamu dobro i žestoko trenira, Barry je potvrdio u noćašnjem postu na Twitteru.

“Prvi dan u Zagrebu, a već imam šljivu na oku koja izgleda poput one koju mi je priuštio Stefan Struve”, stoji u poruci u kojoj se šali na svoj račun jer je iz dvoboja protiv Struvea izašao s velikom modricom ispod oka.

Barry bi u Zagrebu trebao ostati do kraja Cro Copovih priprema za narednu borbu koja je na rasporedu 30. listopada u Las Vegasu. Za sada se ne zna hoće li Amerikanac biti jedan od ljudi u kutu hrvatskog borca.

Pročitajte više