Liga prvaka

Bayern s 5:0 pobijedio Viktoriju Plzen u Ligi prvaka i ispisao povijest

Foto: EPA-EFE

 AKTUALNI njemački prvak Bayern Munchen i dalje je poptuno besprijekoran u Ligi prvaka. Ekipa Juliana Naglesmanna je u trećem klolu skupine C s 5:0 deklasirala Victoriju Plzen. U dosadašnjem dijelu natjecanja osvojili su maksimalan broj bodova, zabili devet golova, a svoju mrežu ostavili netaknutom.

Do visoke pobjede na Alinaz Areni stigli su zahvaljujući dvostrukom strijelcu Leroyu Saneu, te po jednom golu Sadia Manea, Sergea Gnabryja i Maxima Choupo-Motinga. Nakon susreta Barcelone i Intera, saznat ćemo tko je nakon polovice grupne faze prvi pratitelj Bavaraca na tablici skupine.

Atraktivnošću se posebno izdvjaju oba Saneova pogotka. Kod prvog kojim je Bayern ujedno i načeo protivnika loptu je s vrha kaznenog prosotra zakucao u rašlje, dok je kod drugog za 4:0 izazovno dodavanje primirio sjajnim prvim dodirom. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE S UTAKMICE

S novom pobjedom bavarski gigant došao je do nevjerojatne brojke od 31 uzastopne utakmice grupne faze Lige prvaka bez poraza, što je novi rekord ovog natjecanja. Također, Bayern je oborio i rekord uzastopnih pobjeda u ovoj fazi natjecanja, kojih sada ima deset. 

 

Pročitajte više