Bayernov tragičar bio je na rubu suza. Novinarima je rekao samo jednu rečenicu

Foto: EPA

BAYERN i Real Madrid remizirali su rezultatom 2:2 u prvoj utakmici prvog polufinala Lige prvaka. Za Bayern su golove zabili Leroy Sane i Harry Kane, a za Real je dvostruki strijelac bio Vinicius Junior. Luka Modrić igrao je od 75. minute. Uzvratna utakmica igra se za osam dana u Madridu.

Tragičar je bio Kim Min Jae, korejski stoper Bayerna koji je jako pogriješio kod prvog gola i onda skrivio penal za drugi gol. Nakon utakmice je pored novinara u miks zoni prošao na rubu suza i smogao snage izreći samo jednu rečenicu. "Tako mi je žao", rekao je na svom materinjem jeziku.

Korejca je u emisiji na Arena Sportu žestoko prozvao Elvis Scoria, stručni komentator na toj televiziji. "Mislim da je Real danas igrao s 12 igrača, a taj 12. je bio Kim. Nisam odavno vidio ovako lošu utakmicu nekog igrača na ovom nivou, kiksao je i kod penala i kod prvog gola. Ovdje pričamo o najvišoj razini nogometa. Ti u 72. na jednu mirnu loptu napadaš igrača s vanjske strane, to je nedopustivo. To se ne radi", rekao je Scoria.

Pročitajte više