BAYERNOVA VELIČINA Klub i igrači pružili podršku tragičaru Ulreichu

Foto: Getty Images / Guliver Image

VRATAR Bayerna Sven Ulreich najveći je tragičar nakon ispadanja Bayerna od Reala u polufinalu Lige prvaka. Na samom početku drugog poluvremena Real je poveo zahvaljujući nevjerojatnoj pogreški Bayernova vratara Svena Ulreicha. Tolisso mu je vratio loptu na koju je golman krenuo rukama. Kada ih je već bio ispružio, sjetio se da to ne smije pa ju je pokušao izbiti nogama, ali u toj smušenosti lopta je prošla pokraj njega, a Benzema je zabio za veliko vodstvo Reala. 

"Riječi ne mogu opisati koliko sam razočaran što smo ispali iz Lige prvaka. Toliko smo željeli to finale. Cijela je momčad dala sve od sebe i onda mi se dogodila ova nepotrebna pogreška. Ne mogu je objasniti. Žao mi je... Zbog mog Bayerna i zbog vas, navijača", napisao je Ulreich.
 

 
I dok ga svi napadaju i osuđuju za veliku grešku, Bayern i njegovi suigrači pokazali su veličinu i pružili podršku 29-godišnjem vrataru. 
 
"Glavu gore, Sven! Pobjeđujemo kao momčad i gubimo kao momčad", napisao je Bayern na društvenim mrežama, uz fotografiju na kojoj su igrači Bayerna uputili riječi podrške svom drugaru koji će sigurno još dugo sanjati tu 46. minutu, koja vrlo lako može i obilježiti njegovu karijeru. 
 

Pročitajte više