super bowl

Beckham se srušio, a Amerika se zaledila. Pogledajte šokantni trenutak Super Bowla

Foto: Profimedia

LOS ANGELES RAMSI osvojili su 56. Super Bowl dramatičnom pobjedom nad Cincinnati Bengalsima 23:20 i tako spriječili jednu od najvećih senzacija u povijesti NFL-a. Ramsi su očekivano bolje otvorili utakmicu i početkom druge četvrtine touchdownom Kuppa poveli 13:3 iako nisu uspjeli realizirati dodatni poen.

No Bengalsi su se vratili šest minuta prije poluvremena nakon fantastične akcije u kojoj je running back Joe Mixon dodao Higginsu za touchdown, da bi se ključan trenutak utakmice dogodio par minuta kasnije. Odell Beckham Jr., jedan od ključnih igrača Ramsa, koji je sjajno otvorio meč primanjem za prvi touchdown, teško je ozlijedio lijevo koljeno. Njegov pad iz čista mira uz bolnu grimasu šokirao je publiku te nakratko zaledio desetke milijuna Amerikanaca pred televizijskim ekranima.

Wide receiver Ramsa srušio se dok je neometan lovio dodavanje Matthewa Stafforda. Samo je ispustio loptu i pao na travnjak hvatajući se za lijevo koljeno. Bilo je jasno da Beckham neće moći nastaviti utakmicu, čime su Ramsima drastično bile smanjene opcije u napadu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OZLJEDU BECKHAMA JUNIORA U SUPER BOWLU

Pročitajte više