Belupo doveo bivšeg napadača Rijeke, Trebotić otišao u Dinamo Minsk

Foto: NK Slaven Belupo

SLAVEN BELUPO riješio se gotovo cijele momčadi iz prošle sezone, ali u Koprivnicu posljednjih tjedana stižu zvučna pojačanja. Danas je navijačima predstavljen novi napadač, Matej Jelić stigao je kao slobodan igrač i potpisao na dvije godine.

27-godišnji Jelić prošle je sezone igrao za Rijeku na posudbi iz bečkog Rapida, a u 12 nastupa upisao je dva pogotka u Hrvatskom kupu.

Jelić je rođen u Našicama 5. studenoga 1990., a prije Rijeke i Rapida, igrao je za slovačku Žilinu, Rudeš, Karlovac, Lokomotivu i Lučko.

"Prvi dojmovi o klubu i gradu su jako dobri. Jako sam sretan što ću braniti boje Slaven Belupa i što ću biti dio ove momčadi. Svi u i oko kluba su me odlično primili. Nadam se da ćemo u idućoj sezoni ostvariti puno bolji rezultat nego prethodnih godina, odnosno da ćemo se boriti za pozicije koje vode u Europsku ligu. Slaven je prošlih godina imao odlične napadače poput Hebera i Ivanovskog, a moja želja je nastaviti u njihovom ritmu i zabijati puno golova. Svaku utakmicu i svaki trening davat ću sve od sebe i nadam se da će to navijači prepoznati", rekao je novi napadač Slaven Belupa.

Belupo je ranije doveo Rodriguea Bongonguija, francuskog Kamerunca iz trećeligaša Herbiersa, koji je ovog proljeća igrao finale francuskog kupa protiv PSG-a. Stigao je i Marko Karamarko, bivši igrač Cibalije.

Koprivnički klub napustili su Pero Pejić, Mihael Rebernik, Benjamin Tatar, David Arap, Selim Bouadla i Josip Brezovec. Nikola Katić prodan je u Glasgow Rangerse, Marko Ivanovski je prešao u Hajduk, a Dinko Trebotić od jučer je igrač Dinama iz Minska

Pročitajte više