Belupo u nedjelju gost Hajduka: "Pokazat ćemo da opravdano pucamo na Europu"

NAKON što im je odbijena žalba za poništenje utakmice protiv Lučkog, Slaven Belupo čeka jedno od dva najteža gostovanja u HNL-u.

Koprivničanci, petoplasirani poslije osam kola, u nedjelju će se na Poljudu suprotstaviti Hajduku, od kojeg su udaljeni samo tri boda:

Ferenčina: Stanje na ljestvici je nebitno, hrabrom igrom možemo postići dobar rezultat

"U prošlom kolu smo teško oštećeni zbog velikog previda ljudi koji dijele sportsku pravdu pa se nadam da će sada suđenje biti korektno i da nećemo biti zakinuti", poželio je trener Roy Ferenčina uoči odlaska u Split.

Podravci nikad nisu pobijedili na Poljudu, a tek su četiri puta uspjeli ostati neporaženi. Ipak, optimizam ih ne napušta:

"Hajduk je uz Dinamo naš najbolji klub i lagani je favorit u ovoj utakmici. Nebitno što su skupili više bodova od nas, nećemo se predati i vjerujem da, uz hrabru igru, možemo postići dobar rezultat", kazao je Ferenčina.

Bušić: Nismo bez šansi na Poljudu

Motivacije sigurno neće nedostajati Tomislavu Bušiću, nekadašnjem napadaču Hajduka koji se nakon neuspjelih avantura u kijevskom Dinamu i Maccabiju iz Petah Tikve prošlog ljeta pridružio Farmaceutima.

"Nismo bez šansi na Poljudu, koliko god Hajduk bio kvalitetna momčad. Atmosfera će ih nositi, ali mi se s time ne zamaramo. Želimo se predstaviti kao ekipa koja opravdano puca na Europu", rekao je Bušić.

Pročitajte više