Besek: Nikome nismo radili usluge, pobjeda je poštena

DRAŽEN BESEK ostvario je u nedjelju jednu od najvećih pobjeda u karijeri i, moglo bi se na koncu pokazati, riješio ultra zanimljivu završnicu hrvatskog prvenstva. Kada je sudac odsvirao kraj, na Besekovom se licu moglo vidjeti veliko zadovoljstvo koje nije splasnulo niti dan poslje.

No, varaždniska igračka legenda u prvi plan stavlja poštenje. Odbija bilo kakve priče o uslugama...

"Do bodova smo stigli poštenom igrom", objasnio je trener krojača za Večernji list.

Besek je jasno potvrdio da ga priče o namještanjima, dodatnoj motivaciji i zakulisnim igrama ne zanimaju.

"Zaista me ne zanimaju bilo kakve špekulacije sa strane. Nismo nikome radili usluge. Odigrali smo hrabro, disciplinirano i borbeno. Isto kao i protiv Dinama, no razlika je što u toj utakmici nismo imali sreće", rekao je Besek potvrdivši jučerašnje riječi.

"Hajduk je s druge strane bio potpuno bezopasan. Velika je ovo satisfakcija igračima i stručnom stožeru. Kada se nitko nije niti najmanje nadao, stigli smo do pobjede."

Gabrić u tunelu gurnuo Brezovca

Ništa manje sretan nije bio niti Varteksov veznjak Josip Brezovec koji je sudjelovao kod pobjedničkog gola. Brezovec je otrkio da je i nakon utakmice bilo vatreno.

"Prišao mi je Drago Gabrić i gurnuo me s leđa. Mogu to shvatiti jer znam da su emocije bile velike. Kasnije je došao do naše svlačionice i ispričao se", rekao je Brezovec za Večernji list.

M.P.
Foto: Željko Hajdinjak(Cropix)

Pročitajte više