Francuzi: Mbappe je Modriću već oduzeo desetku, a novim prijedlogom će ga dotući

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE (25) će ovog ljeta iz Pariza preseliti u Madrid. Poznato je to već neko vrijeme, ali posljednje izjave predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija ipak su pobudile sumnju u to da je preokret moguć. No, kako danas piše ugledni Le Parisien, Mbappe sigurno na ljeto besplatno odlazi iz PSG-a i postaje igrač Real Madrida.

Ne samo to, kako navode Francuzi, Mbappe je već odigrao i prva dva poteza kao novi igrač Reala. Francuski reprezentativac u Madrid dolazi kao superstar sa statusom prvog igrača kluba, a kao takav ima pravo na neke zahtjeve na koje drugi igrači nemaju. Le Parisien piše da je dva takva zahtjeva već predao Florentinu Perezu. Točnije, jedan zahtjev i jedan prijedlog.

Jedan zahtjev i jedan prijedlog

Mbappe je zatražio da mu se dodijeli desetka, broj koji na leđima nosi Luka Modrić, a Real je navodno bez problema pristao na to da Modriću oduzme broj. Drugi dio priče je prijedlog koji se, pišu Francuzi, opet tiče Modrića i "mogao bi ga dotući".

Naime, Mbappe je poručio čelnicima Reala da bi umjesto vremešnog Modrića trebali dovesti portugalskog veznjaka Vitinhu (24), njegovog trenutnog suigrača iz PSG-a. Francuski medij ne navodi je li i kakav odgovor Mbappe dobio na taj prijedlog, ali navode da mu takav istup sigurno neće pomoći u odnosu s Modrićem, ako hrvatski veznjak uopće bude u klubu sljedeće sezone.

Pročitajte više