Bijeli anđeli: Valjda se u Medićevu viziju kluba uklapa više od 300 gledatelja po utakmici

NOGOMETAŠI Zagreba uoči nove sezone nisu dobili niti jedno kvalitetno pojačanje, a u prvenstvo su sinoć startali porazom 2:0 u Koprivnici od Slaven Belupa.

Očito je to bila samo kap koja je prelila čašu kod Bijelih anđela, Zagrebove navijačke skupine koja se nezadovoljna predsjednikom Draženom Medićem i stanjem u klubu općenito javnosti obratila priopćenjem koje u cijelosti prenosimo:


U odnosima NK Zagreb i Udruge navijača „Bijeli anđeli“ dogodio se nakon mnogo godina suradnje sramotni presedan i klub s predsjednikom Medićem na čelu, odlučio je odbiti bilo kakav popust na godišnje ulaznice članovima navijačke udruge. Za ovu sezonu cijena godišnje ulaznice iznosi 350 kuna i dio je odgovora predsjednika Medića na konkretne zahtjeve i kritike koje smo mu uputili nezadovoljni mnogim stvarima u klubu, a on je pritom manifestirao autokratske obrasce ponašanja kakve se kod njega već moglo uočiti kad mu netko oponira u mišljenju (slučaj Sportske novosti, slučaj Ćiro Blažević, slučaj suđenja splitske utakmice). S obzirom da navijači očito ne podržavaju njegovu viziju, umjesto suradnje odlučio se, tako on očekuje, maknuti ih s tribine.

Dugogodišnjim navijačima Zagreba cijena ulaznice nije i neće biti zapreka dolaska na najdraži stadion, ali nam je žao da klub (i dalje klub svih građana Zagreba, jer koliko znamo, privatnog vlasnika nema) ovakvim tvrdoglavim pristupom zatvara vrata budućim navijačima, a valjda se u predsjednikovu viziju uklapa i više od 300 gledatelja po utakmici. Iz tog razloga Udruga navijača NK Zagreb „Bijeli anđeli“ želi obavijestiti sve sadašnje i buduće članove da će za sezonu 2009./2010. subvencionirati kupnju godišnje ulaznice sa 50 kuna.

Gospodine Mediću, pozdrav sa sektora E!

Pročitajte više