Bilardo: Nisam izdao Maradonu, ali za njega je reprezentacija preozbiljan posao

ARGENTINSKOM 71-godišnjem nogometnom treneru Carlosu Bilardu, pomoćnika Diega Maradone na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, zasmetala je izjava njegova dosadašnjeg suradnika.

> Argentinci potjerali Maradonu, ali uvažili njegov popis za Dublin na kojem opet nema Cambiassa

> Tužna ispovijest Maradone: Grondona mi je lagao, Bilardo me izdao

Maradona je novinarima, nakon što je dobio otkaz na mjesto izbornika argentinske reprezentacije, rekao da ga je Bilardo izdao jer da mu je iza leđa smjestio otkaz.

"Da mi je samo znati kako sam ga to ja izdao. Pa ja sam za njega tražio četverogodišnji ugovor!", rekao je popularni El Narigon (Nosonja) argentinskim medijima suprotstavivši se čovjeku s kojim je, kao kapetanom, najboljim igračem i produženom rukom na terenu, osvojio naslov svjetskih prvaka u Meksiku 1986. godine.

"Dosad sam, za dobro momčadi, trpio kojekakve svinjarije. Više to neću dopustiti. Niti Maradoni, niti bilo kome drugome. Moji me prijatelji ne razumiju. Pitaju me kako si to mogu dopustiti", dodao je Bilardo poručivši na kraju Maradoni:

"Ima prijatelja koji su dobri i koji su manje dobri. Tako ima i suradnika koji surađuju bolje i lošije. Kad je u pitanju reprezentacija, nikad nisam gledao da oko sebe postavim samo svoje prijatelje. Ako Maradona želi raditi isključivo s prijateljima, neka se bavi nekim drugim poslom. Argentinska reprezentacije preozbiljna je stvar za to."

Pročitajte više