Bilić brani Mourinha: Kažnjen je jer je predobro šutnuo bočicu!

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je Jose Mourinho isključen prošlog vikenda na utakmici s West Hamom, a Slaven Bilić se večeras ponovno vraća na "mjesto zločina", trener "čekićara" stao je u obranu portuglaskog kolege.

"Problem je što je udario tu bočicu kao... Ma, da se ne lažemo, bio je to odličan volej. Da ju je samo malo slabije udario, ovako je bilo predobro", rekao je Slaven Bilić.

Mourinho je u nedjelju na utakmici Manchester Uniteda i West Hama isključen u prvom poluvremenu. Podivljao je nakon što Jonathan Moss nije dosudio prekršaj na Pogbi i iskalio se na bočici za vodu. Na usporenoj snimci se jasno vidjelo da kontakta između Francuza i Marka Noblea nije bilo.


 

"Moram reći da suosjećam s Mourinhom, jer s mjesta na kojem smo mi stajali to je izgledalo kao čisti prekršaj. Svaka čast sucu, donio je ispravnu odluku, ali nama to nije tako izgledalo", rekao je Bilić.


West Ham drugi put u samo četiri dana gostuje na Old Traffordu, večeras u 21 satu u utakmici četvrtfinala Liga kupa. U nedjelju je u prvenstvu bilo 1:1.

"Taj bod nije samo bod, onako, matematički. To je bilo jako bitno za naše samopouzdanje, ali na kraju smo tu utakmicu trebali dobiti. Danas neće igrati isti sastav, priliku će dobit neki novi igrači, ali svejedno želimo proći dalje", rekao je hrvatski trener.

U sastavu West Hama tako bi se mogli naći Soufiane Feghouli, Havard Nordtveit i Ashley Fletcher koji su ovog ljeta stigli u klub, a možda zaigra i oporavljeni Andy Carroll. Manchester United neće moći računati na suspendirane Pogbu i Fellainija. Jose Mourinho će biti na klupi jer još čeka odluku FA o nedjeljnom incidentu.

Pročitajte više