Biliću su dani odbrojani: Mijenja ga Unitedova legenda?

Foto: Getty Images/Guliver Image

WEST HAMOV predsjednik David Sullivan je postao dosta direktan. Ne ostvari li Bilić dobre rezultate u sljedeće tri utakmice, najvjerojatnije će dobiti otkaz. Ako ne odmah, onda sigurno na kraju sezone.

S tri uzastopna poraza i pet kola bez pobjede, West Ham je pao na 12. mjesto, a nastavi li ovim tempom mogao bi se opasno približiti borbi za opstanak. Bilićeva momčad ima i dalje velikih devet bodova više od zone ispadanja, ali i jako težak raspored.

U sljedećem kolu West Ham gostuje kod Hulla, koji se grčevito bori za opstanak. Potom ide na Emirates, a onda mu u goste dolazi Swansea, još jedna momčad koje se spašava od ispadanja.

Dobije li Bilić otkaz, što nije nemoguće nakon ovakvog rasporeda, zamijeniti bi ga mogao Jaap Stam (44), koji trenutačno vodi drugoligaš Reading. Nizozemac je od momčadi, koja je prošlu sezoni završila na 17. mjestu, napravio ekipu koja će se boriti za plasman u Premiership do kraja sezone.

Sullivan je navodno oduševljen Stamom, a legendarni branič Manchester Uniteda je nezadovoljan stanjem u Readingu u kojemu se mijenja vlasnička struktura.

Pročitajte više