BORILAČKI SPORTOVI

"Bio mi je dobar prijatelj, ali sad ga želim ostaviti u bazenu njegove krvi"

Foto: Getty Images

COLBY Covington rekao je u razgovoru za MMA Junkie da namjerava ozbiljno ozlijediti Robbieja Lawlera nakon u glavnoj borbi UFC on ESPN 5 priredbe. Kazao je da su nekad bili jako dobri prijatelji, ali i da ga je Lawlerovo napuštanje American Top Teama pogodilo na osobnoj razini.

"Imam dužnost odraditi posao kao kapetan American Top Teama", rekao je Covington u razgovoru za MMA Junkie i dodao:

"Samo se trebamo sjetiti svog novca koji je Dan Lambert uložio u njega. Ja sam sve u ATT-u morao zaslužiti težim putem, a Robbie je od početka imao što god mu je trebalo. Imao je trening partnere kakve je htio, dovodili su ih sa strane, kao i najbolje trenere. Dan je bio spreman sve to platiti. Financiranje njega i njegovih kampova bilo je nevjerojatno. Nitko u ATT-u nikad nije imao ono što je on imao. A onda je jednostavno otišao".

Colby je još jednom istaknuo kako mu je Lawler bio jako dobar prijatelj koji mu je puno puta pomogao, ali jednostavno ne može prijeći preko njegovoj napuštanja American Top Teama.

"Bio mi je dobar prijatelj i dobar trening partner. Nije bio jedan od onih koji su me odmah u početku htjeti razbiti, za razliku od Woodleya. S Tyronom sam od početka imao ozbiljnih bitki šakama. Krenuo bi žestoko kad sam ja htio lagano sparirati. Uvijek sam ga morao odvoditi dolje i tako natjerati da prestane. S Robbiejem je trening uvijek bio pod kontrolom. Ono glavno bismo ostavili za Octagon. Bili smo dobri prijatelji, a također mi je pomogao oko dolaska do sponzora. No, onda nam je okrenuo leđa i ovo je osobno. Sad ga želim ostaviti u bazenu njegove vlastite krvi. Bijesan sam zbog onoga što je napravio Danu Lambertu", zaključio je Covington. 

Pročitajte više