Bišćan: Bolji smo od PAOK-a, dečki to moraju dobiti i bez mene

IGOR BIŠĆAN ponudio je igranjem rukom, za koje je zasluženo isključen, Villarrealu priliku da s 4:0 isprati Dinamo u zadnje kolo Europa lige - Marcos Senna namjestio je loptu na bijelu točku, ali odlični Ivan Kelava obranio je njegov šut. Ipak, Modri će povijesnu utakmicu protiv PAOK-a igrati bez isključenog kapetana.

> Šest upitnika u Europa ligi: PAOK-u na Maksimiru igra i remi

> Dvoboj titana Rossija i Kelave: "Penal je promijenio tijek utakmice"

> Nek´ se Dinamovci tješe, ali nije ih dobila Mala Barcelona nego Španjolski Inker

> Modri se osramotili u drugom dijelu, Bišćan nepotrebno fasovao crveni karton

"Nismo uspjeli ponoviti rezultat iz Zagreba, razlika u kvaliteti je jednostavno prevelika i da nije bilo Kelave teže bi stradali od 3:0. Bilo je jako teško nešto napraviti danas, možda bi se utakmica drukčije razvijala da smo zabili one dvije odlične šanse u uvodnom dijelu utakmice. Iako, treba priznati da je Villarreal bio bolji, ne bi bilo zasluženo da smo bilo što uzeli iz ove utakmice", rekao je poslije utakmice Bišćan, posebno pohvalivši Ivana Kelavu:

"Sigurno je bio najbolji u Dinamovoj momčadi, pokazao je da nije slučajno toliko vremena sačuvao svoju mrežu netaknutom."

"Moramo ovo što prije zaboraviti, odraditi domaće obveze u prvenstvu i Kupu koje nas čekaju i onda se početi pripremati za PAOK. Imali smo dosta sreće s rezultatom u Grčkoj, najbitnije je da sami odlučujemo u zadnjoj utakmici, malo smo kvalitetnija momčad od njih i moramo napraviti sve što je u našoj moći da prođemo dalje", dodao je Bišćan.

Vrsaljko: Nismo ni mislili da ćemo bolje proći

Unatoč virozi zbog koje je njegov nastup bio upitan, Šime Vrsaljko nastupio je na El Madrigalu: "Dosta traga je bolest ostavila na mojoj fizičkoj pripremi, pokušavao sam to nadoknaditi željom i voljom", otkriva Vrsaljko te priznaje kako Modri nisu imali baš nikakve šanse:

"Bilo je jako teško, puno teže nego u Zagrebu u prvom kolu. Što je tu je, idemo sad dobiti Varaždin, a mogu samo čestitati svojim suigračima. Dignimo glave gore, nismo ni mislili da ćemo bolje proći. Očekujem pun stadion u povijesnoj utakmici i da konačno prođemo dalje", zavapio je Vrsaljko.

Ademi: Villarreal uz Barcelonu igra najljepši nogomet na svijetu

Arijan Ademi, kao i ostatak Dinamova veznog reda, nije mogao ništa protiv odličnih Španjolaca: "Znali smo da nas očekuje ovako teška utakmica, oni igraju najbolji nogomet na svijetu nakon Barcelone, pokušali smo se suprotstaviti na najbolji mogući način, ali nije išlo. Protiv njih onako raspoloženih nismo imali šanse, ipak su trenutno po ljepoti igre druga momčad svijeta."

Pročitajte više