Bišćan definitivno odlazi iz Liverpoola, Lazio dao najbolju ponudu

HRVATSKI veznjak Igor Bišćan definitivno napušta Liverpool, kojem je ove godine uvelike pomogao u osvajanju naslova prvaka Europe. Još uvijek se ne zna gdje će Igor nastaviti svoju karijeru, ali zna se da je talijanski Lazio uputio zasad najbolju ponudu.

Kako piše Liverpool Echo, trener Liverpoola Rafael Benitez ipak neće ponuditi Igoru produljenje ugovora, unatoč velikoj ulozi koju je Igor odigrao u Liverpoolovu pohodu na europski vrh. Echo piše kako je Bišćan prošlu sezonu odigrao maksimalno konzistentno, te kako je to bila njegova najbolja sezona u crvenom dresu.

Njegov radikalni napredak ipak nije uvjerio Rafaela Beniteza da mu ponudi produljenje ugovora, piše Echo, pa dodaje kako će Bišćan napustiti Anfield visoko podignute glave, jer je ipak uspio pokazati da je vrijedio pet milijuna funti koliko je Gerrard Houllier platio za njegov angažman prije pet godina.

Bišćanove izvrsne igre protiv Deportiva, Bayera i Juventusa uspjele su povratiti njegov donekle poljuljani status među navijačima "Redsa", a skromni Hrvat je s vremenom postao kultna figura među navijačima, zaključuje Echo, dodajući kako je od svih klubova koji su dosad pokazali interes za Bišćana najbolju ponudu dao talijanski Lazio.

Pročitajte više