Bišćan mijenja Jakirovića? Dinamo: Potpuna neistina

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

POJEDINI hrvatski mediji jutros su objavili da je Dinamo donio odluku prema kojoj će na kraju sezone otpustiti Sergeja Jakirovića, a na klupu prve momčadi vratiti Igora Bišćana. Maksimirski klub reagirao je objavom na Instagramu i tu informaciju nazvao neistinitom.

Jakirović je uspio preokrenuti lošu Dinamovu sezonu i na dobrom je putu prema tome da osvoji SuperSport HNL. Također, upravo protiv Rijeke, najvećeg Dinamovog rivala u 2023./24. i momčadi na čijoj je klupi proveo dio aktualne sezone, imat će priliku osvojiti u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu još jedan trofej. Time bi sezonu zaključio s dvostrukom krunom.

Unatoč tome, pojavile su se u medijskom prostoru glasine o povratku Bišćana. Klub ih je demantirao priopćenjem, a preko društvenih mreža s istim demantijem obratio se i predsjednik kluba Velimir Zajec.

Dinamo demantirao napise

"GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje. Svi na Maksimir po nova važna tri boda!", poručili su iz Dinama.

"Jutros sam pričao sa Sergejem Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu. Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu", dodao je Zajec.

Pročitajte više