Bivša zvijezda Hajduka u kafiću svog brata potpisala za Grobničan

JEDAN od kultnih igrača Prve HNL vraća se nogometu nakon dvije i pol godine. Anas Sharbini je s 31 godinom potpisao za prvaka Četvrte lige Grobničan, nakon što mu je u lipnju istekao višegodišnji ugovor s Rijekom.

Sharbini je s dresom svog novog kluba pozirao u kafiću svog brata Ahmada.

Anas Sharbini bio je jedan od najvećih talenata domaćeg nogometa, a nakon četiri godine u dresu Rijeke, zajedno je s bratom Ahmadom prešao u Hajduk u kontroverznom transferu težem od 2 milijuna eura. Nakon tri godine preselio se u saudijski Al Ittihad, no već godinu kasnije vratio se u Rijeku, gdje se probio do statusa hrvatskog reprezentativca. Na zimu 2016. otišao je na posudbu u turski Osmanlispor gdje nije igrao, a nakon povratka na Rujevicu, ispao je iz kombinacija Matjaža Keka i s Rijekom ušao u spor oko ugovora, zbog čega nije igrao već dvije i pol godine. Posljednjih tjedana spominjale su se razne opcije, a nakon isteka ugovora s Rijekom, Sharbini je konačno potpisao za novi klub.

Grobničan je u najuspješnijoj sezoni do sada osvojio naslov prvaka Četvrte lige, ali nije imao uvjete za promociju u viši rang.

Sharbini je posljednji nastup upisao 13. prosinca 2015. godine protiv Slaven Belupa.

Pročitajte više