Bivši dinamovac zaslužan za ludnicu. Pogledajte gol iz 96. minute

Screenshot: Arena Sport

NAPOLI je na domaćem terenu pobijedio Salernitanu 2:1 u 20. kolu Serie A. Gosti su poveli u 25. minuti fantastičnim pogotkom Antonija Candreve. Krilni napadač i nekadašnji talijanski reprezentativac pogodio je s otprilike 25 metara nakon što mu je na malom prostoru loptu dodao hrvatski nogometaš Domagoj Bradarić.

Matteo Politano izjednačio je iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, dok su aktualni prvaci potpuno preokrenuli u nastavku. Točnije, u samoj završnici susreta, kada je strijelac bio Amir Rrahmani. Kosovski reprezentativac i, među ostalima, bivši igrač RNK Splita, Lokomotive i Dinama najbolje se snašao u 96. minuti te je ugurao loptu u gostujuću mrežu za pobjedu.

Rrahmani je burno proslavio prvi pogodak u sezoni i za skidanje dresa dobio žuti karton, a to možete vidjeti ovdje. Rrahmani je standardni prvotimac Napolija u koji je došao 2020. iz Verone za 14.5 milijuna eura. Ove sezone upisao je 20 nastupa. Napoli se nalazi na šestome mjestu s 31 bodom, 17 manje od vodećeg Intera, koji ima i utakmicu manje. Salernitana je posljednja s 12 bodova.

Pročitajte više