engleska

Bivši engleski reprezentativac mrtav pijan pravio nered u elitnom baru u Londonu

Foto: EPA-EFE

ROSS BARKLEY, bivši engleski reprezentativac i član Aston Ville, snimljen je kako u elitnom baru u centru Londona mrtav pijan pravi nered.

Prema izjavama svjedoka, koji su The Sunu poslali snimku, Barkley je dugo bio s prijateljem u baru, nakon čega je počeo raspravljati s jednim od gostiju.

Unio mu se u lice pa su ga zaštitari zamolili da napusti objekt. Po izlasku iz bara Barkley je zapeo za prag i skoro pao te je počeo teturati ispred kafića. Nakon nekoliko trenutaka se s prijateljem vratio za svoj stol.

Zaštitari su ga smireno zamolili da izađe i da se više ne vraća, a sve se odvijalo ispred stotinjak gostiju koji su događaj snimili mobitelom, što je Sun ekskluzivno objavio.

Barkley je trenutačno na posudbi u Aston Villi iz Chelseaja, ali zbog ugovora između ta dva kluba ne smije sutra, u zadnjem kolu, igrati protiv svojeg matičnoga kluba. Barkley je za englesku reprezentaciju u karijeri odigrao 33 utakmice te zabio šest golova. Zadnji put je nastupio 2019. godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Pročitajte više