Bivši Hajdukovac danas potpisuje za Napoli i ide po naslov prvaka Italije

Foto: Hina

HRVOJE MILIĆ danas bi trebao potpisati ugovor s Napolijem. 28-godišnjeg Osječanina, koji je karijeru započeo u rodnom gradu, pa na pragu punoljetnosti preselio u Hajduk, u Italiji zastupa Tomislav Erceg.

Očekujemo da će tijekom popodneva Milić staviti potpis na ugovor koji ga s Napolijem veže do kraja sezone, dakle još četiri mjeseca. Prvi dio sezone Milić je proveo u Olympiacosu, gdje je prošlog ljeta stigao za 1,5 milijuna eura, no odigrao je samo četiri utakmice. 

U finišu prijelaznog roka stigao je raskinuti ugovor u Pireju te postao slobodan igrač. Stekao je pravo da potpiše ugovor za novi klub izvan prijelaznog roka i došao u vodeću momčad talijanske lige, gdje nastupa i hrvatski reprezentativac Marko Rog. 

Napoli je nakon ozljede Alžirca Ghoulama ostao slab na poziciji lijevog beka, gdje trener Maurizio Sarri ima Portugalca Marija Rusija, posuđenog iz Rome.

Milić već ima iskustvo iz Serie A. 2015. iz Hajduka je za milijun eura prešao u Fiorentinu, u kojoj je dijelio svlačionicu s Milanom Badeljem i Nikolom Kalinićem. U karijeri je nastupao i za švedski Djurgårdens, Istru te ruski Rostov te je odradio šest nastupa za hrvatsku A vrstu.

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više