Bivši hrvatski reprezentativac se vratio u Bundesligu. Ima težak zadatak

Foto: Screenshot Twitter

BIVŠI hrvatski reprezentativac Ivo Iličević novi je član bundesligaša Nürnberga. S trenutno posljednjim klubom njemačke prve lige 32-godišnji nogometaš je potpisao ugovor čija će duljina ovisiti o broju nastupa i kvaliteti njegovih igara.

Iličević je od siječnja ove godine  slobodan igrač, a posljednje dvije godine je nastupao za kazahstanski Kairat Almaty za koji je upisao 36 nastupa i upisao 10 pogodaka i 7 asistencija u svim natjecanjima.

U Njemačkoj je Iličević već igrao. Nastupao je za HSV, Kaiserslautern i Bochum, a s Kaiserslauternom je u sezoni 2009/2010. bio prvak druge njemačke lige.

Sportski direktor Nürnberga Andreas Bornemann je pri predstavljanju Iličevića izjavio:

''Ivo je odigrao više od 200 utakmica u njemačkoj prvoj i drugoj ligi i tijekom tog perioda prikupio je veliko iskustvo igranja u borbi za ostanak. Iz tih smo razloga uvjereni da nam može pomoći i donijeti momčadi dodatan poticaj'', rekao je direktor kluba, a Iličević je rekao kako mu je drago da je ponovno u Njemačkoj:

''Sada mi je najvažnije upoznati moje nove kolege što je prije moguće i napraviti sve u svojoj mogućnosti da izborimo ostanak u ligi.''

Iličević je za A selekciju Hrvatske u periodu od 2010. do 2013. odigrao osam utakmica i zabio je jedan pogodak.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više