HARRY KANE

Bivši igrač Tottenhama: Da Kane meni to napravi, tukli bismo se. Slomit će nekom vrat

Foto: Getty Images/Gulliver Image

HARRY Kane u posljednjih nekoliko sezona postao je jedan od najboljih napadača na svijetu. Ipak, navijači i stručnjaci primijetili su da u svojoj igri radi jednu jako opasnu stvar po zdravlje suparnika, a jedan bivši igrač je odlučio tim povodom i javno istupiti.

Jamie O'Hara, bivši igrač Tottenhama, a današnji trener-igrač šestoligaša Billericay Town, upozorio je da Kane prilikom visokih lopti vrlo često podmeće leđa ispod braniča koji su u skoku i koji zbog toga mogu vrlo nezgodno i naglo pasti.

"Da meni to napravi, potukli bismo se. Bijesan sam kad to vidim. Za mene to mora biti barem žuti karton, a vjerojatno i crveni. Volim i njega i Spurse, ali to što radi je vrlo opasno. Netko se može gadno ozlijediti. Pri takvom padu mogu slomiti ruku ili čak vrat", rekao je O'Hara u razgovoru za TalkSPORT.

Kane je tijekom ove sezone u nekoliko susreta leđima ušao ispod braniča u skoku. Napravio je to Adamu Lallani u utakmici protiv Brightona, Aaronu Creswellu protiv West Hama, a sličnu stvar napravio je i u derbiju s Arsenalom.

Pročitajte više