KOŠARKA

Bivši košarkaški reprezentativac jedan od mentora Dinamovog ljetnog kampa za djecu

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

NOVI PREMIJERLIGAŠ Košarkaški klub Dinamo otvorio je prijave za tri termina ljetnog košarkaškog kampa koji organizira ove godine za sve dječake i djevojčice od 6 do 14 godina u Zagrebu u dvorani kluba u Rudeškoj cesti 71. Nekadašnji reprezentativac i NBA igrač, koji je i prvotimac KK Dinama, Damir Markota bit će jedan od mentora mališanima na kampu, objavili su u klubu.

Osim njega s djecom će raditi i treneri i drugi igrači seniorske momčadi KK Dinama, a kao jedan od gostiju najavljen je Neven Spahija, nekadašnji izbornik košarkaške reprezentacije i pomoćni trener u NBA i brojnim europskim momčadima. Osim njega KK Dinamo najavio je i druge goste iznenađenja, poznate košarkaše, ali i druge sportaše i trenere.

"Nakon uspješne sezone u kojoj je Dinamo ušao među najbolje u Hrvatskoj, ovo mi je novi izazov koji me čeka prije svih tih derbija s Cibonom, Zadrom, Splitom, Alkarom, Cedevitom i drugima. Stručno osoblje je pripremilo zanimljiv program koji i mene jako zanima i jako se veselim ovom ljetnom kampu i radu s klincima", rekao je Markota i pozvao sve roditelje da upišu djecu u ljetni kamp.

Iz KK Dinama poručuju kako je njihov ovogodišnji ljetni kamp osmišljen tako da osim košarke budu zastupljeni i ostali sportovi te razne aktivnosti popust seoskih igara, likovnih radionica i sličnog. Prvi termin kampa je od 27.6. do 1.7., a nakon toga su predviđena još dva termina, od 4.7. do 8.7. i od 11.7. do 15.7. Zainteresirani više o svemu mogu saznati ovdje.

Pročitajte više