ZANIMLJIVOSTI

Bivši napadač Intera: Zamalo sam poginuo u tučnjavi. Pomogli su mi Totti i De Rossi

Foto: EPA

DANI OSVALDO dao je intervju za argentinske medije u koje je govorio o svom vremenu u Romi. Osvaldo još uvijek igra, nastupa za Banfield, a pauzu od nogometa koristi za to da provodi vrijeme sa svojim bendom.

Osvaldove škarice protiv Atalante

"Zamalo sam poginuo u tučnjavi u jednom kafiću u Rimu. Morao sam zvati Tottija u De Rossija da mi pomognu", rekao je Osvaldo u razgovoru za TNT bez da je pojasnio o čemu se točno radilo pa nahvalio Tottija:

"Rekao sam Tottiju da ga žena sigurno vara, nisam vjerovao da ima savršen život. Imao je lijepo lice, a bio je i obdaren, da ne ulazim sada u detalje. Sve oko njega bilo je pozitivno."

Žestoko udario po Prandelliju

Osvaldo se ne suzdržava ni od kritika na račun onih za koje smatra da su ih zaslužili pa je tako žestoko udario po Cesareu Prandelliju s kojim još nije u dobrim odnosima, ni šest godina nakon njihove suradnje. 

"Zabio sam šest ili sedam pogodaka u kvalifikacijama, bio sam prvi izbor ekipe i nosi desetku, a on me izostavio s popisa za Svjetsko prvenstvo 2014. jer su novine pisale da sam Argentinac, a ne Talijan", rekao je Osvaldo pa dodao:

"Nadam se da ne uživa u karanteni. Kad me nazvao da dođem u Galatasaray rekao sam da ne bih ni za 50 milijuna eura. Nije mi ni rekao da nisam u toj momčadi za Svjetsko prvenstvo, saznao sam preko medija. Plakao sam i htio umrijeti, zaslužio sam ići na taj turnir", zaključio je Osvaldo. 
 

Pročitajte više