REGIJA

Bivši srpski nogometaš Joviću: Neka Sofija zatvori manekenske nogice, a ti zagrmi

Foto: Instagram (Sofija Milošević)

SRBIJA od 20:45 igra ključnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. Reprezentacija Piksija Stojkovića gostuje kod Portugala i potrebna joj je pobjeda za prvo mjesto i direktan plasman u Katar.

Proslavljeni srpski nogometaš Saša Đani Čurčić poslao je poruku Orlovima uoči Lisabona i napadaču Luki Joviću dao poseban savjet.

"Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva-tri dana, bez kondicijskih treninga. Nek' zatvori manekenske nogice, neka bude u celibatu par dana i u nedjelju da uđe u 80. minuti i zagrmi", poručio je kontroverzni Čurčić.

Čurčić je poznat po kontroverzama

Čurčić je bivši igrač OFK Beograda i Partizana, a bio je jedan od prvih srpskih igrača u Premiershipu. U Bolton je stigao 1995., iduće sezone je prodan u Aston Villu, a jednu sezonu bio je član Crystal Palacea.

Ovaj srpski veznjak bio je poznat po burnom životu i brojnim raskalašenim tulumima koje je priređivao, a na kojima su se, prema njegovim riječima, skupljala poznata imena svjetskog jet seta.

Kad je potpisao za Crystal Palace, odmah je u Londonu kupio golemi penthouse u kojem je radio zabave o kojima je pričala cijela Engleska.

Pročitajte više