Bivši srpski reprezentativac teško ozlijeđen nakon što je dobio koljenom u glavu

Foto: Screenshot Twitter

NOGOMETAŠI BORDEAUXA su u utakmici 16. kola francuskog prvenstva kod kuće pobijedili St. Etienne s 3:2, a susret s pet pogodaka zasjenila je teška ozljeda igrača gostiju Nevena Subotića.

Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnja zvijezda Dortmunda morala je napustiti igru u 29. minuti nakon stravične ozljede. Nakon jednog ubačaja na njega je naletio vlastiti vratar i pogodio ga je koljenom u glavu.

Krv je počela liptati, Subotić je istog trenutka izgubio svijet, a u pomoć mu je pritekla medicinska ekipa St. Etiennea koja ga je na nosila izvela s terena. 

Liječnici su mu nekoliko minuta na travnjaku ukazivali pomoć, a strahuje se na ozljedu vrata. Srpski nogometaš nije mogao podići glavu i izgledao je ošamućeno, a liječnici su mu za svaki slučaj stavili ovratnik.

''Neven će ostati u Bordeauxu na promatranju nekoliko dana'', kratko je izjavio trener St. Etiennea Gasset, koji nije otkrio precizno otkrio u kakvom stanju se nalazi njegov igrač.

More JB #Gasset @ASSEofficiel : "Neven #Subotic reste ici. Le docteur a préconisé quelques jours d'observation. Pour @MatDebuchy, j'espère que ce ne sera qu'une entorse à la cheville." #FBSport #FCGBASSE

Pročitajte više