Bivši trener Dinama: Zapitajte se kome je interes da snimke o sucima baš sada izlaze

Screenshot: Sport Nedjeljom

MARIO CVITANOVIĆ je danas ponudio svoje viđenje afere VAR leaks. Bivši trener Dinama, saudijske Al-Wehde i Šibenika gostovao je u emisiji Sport Nedjeljom kod voditelja Ante Breke, a glavna tema bila je curenje snimaka iz VAR sobe. Podsjetimo, nakon što su početkom tjedna procurile snimke iz VAR soba s brojnih utakmica HNL-a, šef sudaca Bruno Marić održao je press-konferenciju, a dan nakon presice podnio je ostavku na svoju poziciju. 

"Treba samo postaviti pitanje kome je u interesu i zašto te snimke ili ova cijela priča o sucima i VAR-u ide u korist. Zašto baš u ovom trenutku, gdje se razvija neka borba za prvaka, gdje su svi zapravo tu negdje, sad su zapravo u egalu, ako Dinamo pobijedi Varaždin u zaostaloj utakmici. Onda su svi u jednoj crti i kreće fotofiniš", rekao je Cvitanović pa dodao:

"E sad, je li to stvaranje pritiska, stvaranje alibija za potencijalni neuspjeh kasnije, je li to osnaživanje svoje pozicije u periodu koji dolazi, je li to buđenje ili stavljanje ekipe u jedno drugačije stanje koje bi trebalo dovesti jedan viši nivo... To je sad pitanje za jednu dublju analizu. Na kraju će se vjerojatno sve znati zašto i kako."

Pročitajte više