Bjelica je otpisao legendu, ali u Italiji je ne žele: "Ne prilazi, Juveova varalice!"

Foto: Profimedia

LEONARDO BONUCCI (36) napušta Union Berlin nakon šest mjeseci. Slavni stoper, legenda Juventusa i reprezentacije Italije, od ljeta u prošlosezonskoj senzaciji Bundeslige igra katastrofalno, piše Gazzetta dello Sport. Samo devet utakmica igrao je kao starter, a u njima je Union osvojio tek jedan bod. Zato je prosinac dočekao na dnu Bundeslige i skupine Lige prvaka i sa smjenom trenera.

Bjelica je podigao Union s dna tako što je otpisao očajnog Bonuccija

Nenad Bjelica preuzeo je momčad i pobjegao s dna s dvije pobjede u tri utakmice. Znakovito je da je u tim mečevima Bonucciju dao ukupno 22 minute. Njemački mediju pišu kako je Bjelica rekao Bonucciju da više ne računa na njega. Talijan je na to pokrenuo proces povratka u domovinu, a to mu je olakšano time što je otpisan u Unionu, zatim time što mu ugovor završava na ljeto te time što ga Jose Mourinho želi u Romi.

"Razlog za to je što su mu stoperi Chris Smalling i Marash Kumbulla teško ozlijeđeni, pa bi Mourinho rado njih nadomjestio iskusnim i praktički besplatnim Bonuccijem", piše Gazetta, ali i dodaje: "Vijest da Roma želi Bonuccija izazvala je revolt navijača rimskog kluba, koji Bonucciju pod obiteljskom fotkom božićnog slavlja na Instagramu te u komentarima na Twitteru pišu:

Navijači Rome poludjeli na vijest da dolazi simbol varalica i lopova

"Da se nisi usudio doći u Romu", "Ne želimo potrošenog igrača koji utjelovljuje Juventusov duh pobjeđivanja pod svaku cijenu, dakle varanjem i krađom", "Nećemo starca sklonog ozljedama i kiksevima", "Ako Roma misli da će probleme riješiti starim i otpisanim kikserom, onda imamo gadnih problema."

Pročitajte više