HNL

Bjelica komentirao Caktaša. Računica: Da sam znao da će biti ovoliko teško...

Photo: Hrvoje Jelavic, Nel Pavletic/PIXSELL

OSIJEK je na Šubićevcu pobijedio Šibenik 3:0 u 28. kolu HNL-a i nastavio utrku s Dinamom za prvo mjesto. Momčad Nenada Bjelice bila je u svakom pogledu dominantna, a domaćina je težeg poraza spasio vratar Lovre Rogić sjajnim obranama.

Osijek je prema njegovom golu imao 27 udaraca, od čega 11 u okvir, a Šibenik je Ivici Ivušiću na drugoj strani zaprijetio s pet udaraca, od čega je jedan išao u okvir gola.

Bjelica komentirao Caktaša

Osijekov trener Nenad Bjelica ovako je vidio utakmicu u komentaru za Arenu Sport: "Pokušali smo biti smireni u svlačionici jer sve je dobro izgledalo, osim malo odlučnosti i hladnokrvnosti u završnici. Kad smo došli do prvog gola, sve je bilo lakše. Dozvolili smo si nekim igračima s klupe dati malo minuta."

Najavio je derbi s Hajdukom za dva tjedna te komentirao Miju Caktaša, koji je prošlog vikenda prekršio klupsku disciplinu bizarnim scenama u jednom osječkom noćnom klubu: "On na svakom treningu i utakmicama daje sve od sebe, ništa drugačije nije bilo ni danas."

Računica: Da sam znao...

Šibenikov trener Dean Računica rekao je da mu nije jasno što se dogodilo njegovoj momčadi kad je primila prvi gol. Šibenik je preuzeo 7. ožujka i u prve dvije utakmice ima dva poraza uz gol-razliku 1:7. "Da sam znao da će biti ovoliko teško, dobro bih razmislio bih li prihvatio ovo", rekao je za Arenu Sport.

Pročitajte više