BJELICA NA DEBIJU PROSLAVIO NASLOV "Ovo je Cvitanovićeva i Jurčevićeva titula"

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

DINAMO je u nedjelju proslavio 19. naslov prvaka Hrvatske. Zagrebačka momčad svladala je Inter 3:1 na Maksimiru u posljednjem 36. kolu Prve HNL, a Nenad Bjelica debitirao je na najbolji mogući način te napravio dobru uvertiru za finale Kupa s Hajdukom 23. svibnja.

"Odigrali smo solidnu utakmicu, zabili tri gola, svakako pozitivno nakon zadnjih rezultata i pred utakmicu koju imamo u srijedu u finalu Kupa. Momčad je pokazala jako dobru dispoziciju u radu, htjeli su ispunjavati sve što smo zacrtali, ali imamo još mnogo rada do toga. Htio bih čestitati momčadi i svim ljudima koji su uložili puno truda, svojim prethodnicima Cvitanoviću i Jurčeviću, to je njihova titula. Čestitam svima”, naglasio je Bjelica nakon utakmice.

Time je Dinamo prekinuo neugodni niz od četiri utakmice bez pobjede (tri poraza i remi), no problem mu je ozljeda Petra Stojanovića, koji je upitan za finale Kupa.

“Dobio je udarac u koljeno, vidjet ćemo nakon pregleda i nadamo se da će biti na raspolaganju za finale Kupa”, rekao je Bjelica kojeg je oduševila atmosfera na tribinama.
 
“Lijepo sam se osjećao, atmosfera je bila dobra i jako se dobro osjećam u Dinamu. Lijepo su me primili u klubu i sretan sam što se toliko ljudi okupilo. Pljesak ljudi? Drago mi je, ali najvažnije da naši navijači i publika podržavaju Dinamo. To mi je veliki stimulans za dalje. Nisam primijetio lošu atmosferu po dolasku u Dinamo, naprotiv, ovdje je ugodna i pozitivna atmosfera i želimo ostvariti veliki uspjeh u budućnosti", zaključio je.
 

 
Kapetan Arijan Ademi uspio je povratak nakon suspenzije proslaviti titulom, a sada je na redu dupla kruna.
 
“Drago mi je da smo vratili titulu na Maksimir, napravit ćemo sve da i Kup vratimo. Bila je ovo turbulentna sezona, ali zasluženo smo osvojili naslov. Naravno, vjerovao sam da ću osvojiti titulu nakon povratka sa suspenzije. Obećao sam na prvom treningu u Maksimiru da ćemo osvojiti. Zahvalio bih navijačima koji su došli u ovakvom broju i što su nam dali podršku. S njima bolje i lakše igramo”, istaknuo je Ademi. 

 

Pročitajte više