VRATIMO PALČIĆE U PETROVU

Bjelica oduševio navijače Dinama: Još jednom ste pokazali veličinu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

SAMO dva tjedna nakon što se razišao s Dinamom, što je izazvalo buru nezadovoljstva među njegovim navijačima, Nenad Bjelica još jednom je oduševio Dinamovu, ali i cjelokupnu sportsku publiku.

I on se samoinicijativno pridružio aukcijama na kojima ljudi u grupi Vratimo Palčiće u Petrovu licitiraju za sportske rekvizite, a sve uplate idu za Palčiće. 

Podsjećamo, udruga Dinamo - to smo mi je odlučila pomoći Klubu roditelja nedonoščadi Palčići pri nabavi potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni. U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta, čije će sportske rekvizite uskoro nuditi na tomboli.

Nakon toga su se navijači samoinicijativno organizirali i u grupi koja je otvorena za tu priliku organizirali aukcije na kojima se prodaju memorabilije i rekviziti koji su već donijeli veliku svotu novca za Palčiće.

Nenad Bjelica odlučio je ponuditi tri potpisane monografije NK Osijeka, kluba iz kojeg je ponikao.

Prije nekoliko dana ponudio je i šuškavac Kaiserslauterna iz doba kada je ondje igrao. 

Navijače je ovakva gesta raznježila, a u komentarima su još jednom naznačili koliko im je žao što više nije Dinamov trener. 

 

Pročitajte više