HNL

Bjelica otkrio detalje Olmovog transfera: Možemo dobiti i 50 milijuna eura

Foto: Marko Prpić / Pixsell

NENAD BJELICA odradio je veliki intervju za talijanski TuttoMercato koji smo prenijeli, a sada posebno izdvajamo njegove riječi o Daniju Olmu.

Podsjetimo, Dinamo je svog najboljeg igrača prodao RB Leipzigu za 18 milijuna eura, no uz razne bonuse konačna odšteta može iznositi nekoliko desetaka milijuna eura više.

Prije odlaska u Leipzig činilo se kako će Olmo otići u Milan, no to se na kraju nije dogodilo. Španjolac je cijelo vrijeme inzistirao na odlasku u Leipzig zbog odličnog razvijanja mladih igrača i prilike za igranje koju će dobiti tamo. Bjelica je sada otkrio detalje tog transfera.

"Bio je jako blizu Milana. No Olmo je htio Leipzig, igrati u Ligi prvaka i igrati u klubu koji razvija mlade igrače.  Mislim da je spreman za Milan i da bi mu to bila idealna situacija jer znam kakav je talijanski nogomet. No odlučio se za Leipzig i poštovali smo to. Također, Milan nije nudio bonuse poput Leipziga. Dinamo sada ima 20% od buduće prodaje, s bonusima odšteta može doseći 50 milijuna eura", rekao je Bjelica.

Španjolac se još traži u Njemačkoj, zadnjih nekoliko utakmica je ostao na klupi, do sada je nastupio četiri puta i u tom razdoblju jednom zabio te asistirao.

Pročitajte više