Blic demantirao Hrvata koji tvrdi da je dobio poziv u srpsku reprezentaciju

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

DANAS je Bojan Knežević, igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi, u razgovoru za Sportske novosti izjavio da bi mogao zaigrati za srpsku reprezentaciju.

22-godišnji veznjak rekao je da je poziv dobio iz vrha srpskog nogometnog saveza, ali relevantni srpski mediji poput Blica i Informera demantirali su ovakve navode.

"Kako saznajemo od izvora bliskih nogometnom savezu naše zemlje, Kneževića nitko nije zvao, a stručni stožeri A i mlade reprezentacije nisu zainteresirani za njegove usluge. Očigledno je da je u pitanju bila samo osobna promocija ovog momka", piše Blic.

"Vijest koja je odjeknula poput bombe brzo je demantirana! Nitko iz saveza nije bio u kontaktu s igračem! Niti je Knežević u mislima stručnom stožeru naše selekcije", dodaje Informer.

Podsjetimo na Kneževićevu izjavu koja je itekako odjeknula u regiji.

"Zvao me čovjek iz saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za njihovu reprezentaciju. Rekao sam mu da sam zainteresiran, zašto ne bih bio? Svjestan sam da će me ljudi čudno gledati, ali mene zanima samo nogomet. Moram priznati da mi situacija u hrvatskoj mladoj reprezentaciji trenutačno nije blistava i kako stvari stoje, teško ću zaigrati za Hrvatsku."

Pročitajte više