Bogdanović briljirao s klupe za ovacije Madison Square Gardena pa oduševio porukom

Foto: Profimedia

BOJAN BOGDANOVIĆ sjajno je počeo prvi play-off u New York Knicksima. Neočekivano je bio jedan od junaka pobjede nad Philadelphia 76ersima 111:104 za vodstvo 1:0 u seriji na startu doigravanja.

Bogdanović je kao rezerva dobio nešto manje od 25 minuta i sjajno ih je iskoristio. Nije imao dobar šut iz igre (4/12), ali je pogodio tri od šest trica, od toga dvije u delikatnim situacijama. Njih je istaknula i NBA na svojim kanalima, a na snimkama se može čuti kako krcati Madison Square Garden u deliriju slavi Bogdanovićeve ubačaje iz daljine. Dodao je i sedam skokova.

NBA ga u službenom izvještaju s utakmice ističe uz Milesa McBridea i Mitchella Robinsona, još dvije rezerve Knicksa koja su se iskazale. Deuce McBride, zamjena Julena Brunsona, ubacio je 22 poena. Robinson je odlično parirao Joelu Embiidu s 8 poena i 12 skokova. "Knicksi su pobijedili Sixerse, a rezerve su briljirale", piše NBA te napominje da su Knicksi bili superiorni Sixersima dok je Bogdanović bio u igri. Dodaje da je zabio na početku zadnje dionice za povratak Knicksa u vodstvo.

Bogdanovićev doprinos s klupe pohvalili su i suigrači, a on je oduševio izjavom nakon meča: "U play-offu nema prve momčadi i rezervi. Ako želimo pobijediti u seriji, svi moramo biti spremni."

Pročitajte više